Lakitoimisto Helsinki

Lakitoimisto Helsinki – Asyl Law Männistö Oy on lakitoimisto Helsingissä, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita oikeudellisia palveluita ihmisläheisellä ja asiantuntevalla otteella. Lakitoimisto kartoittaa huolellisesti tilanteesi ja valitsee juuri sinun kohdallasi tarpeelliset toimenpiteet kattavan tilannearvion perusteella. Lakimiehemme valvoo etuasi periksi antamattomalla otteella ja asenteella sekä pitkän kokemuksen kerryttämällä ammattitaidolla.

Lakitoimisto Helsinki tarjoaa monipuoliset palvelut

Erityisosaamisalueenamme ulkomaalaisasiat

Lakitoimistomme on erikoistunut maahanmuuttajataustaisten henkilöiden Suomessa kohtaamien oikeudellisten ongelmien hoitamiseen. Puoleemme voi kääntyä missä tahansa ulkomaalaisasioiden kategoriaan sijoittuvassa asiassa.

Oikeusapu

Suomen oikeusapulainsäädännön mukaan pienituloiset tai vailla tuloja olevat voivat saada oikeudellisten asioidensa hoitamiseen oikeusapua. Tämä tarkoittaa sitä, että valtio maksaa joko kokonaan tai osittain lakimiehen palkkion. Suuri osa ulkomaalaisasioista on luonteeltaan sellaisia, joihin on mahdollista saada oikeusapua. Selvitämme puolestasi oikeutesi saada oikeusapua.

Veloituskäytäntömme ovat erittäin kohtuulliset siinäkin tapauksessa, että sinulla ei ole mahdollisuutta saada valtion kustantamaa oikeusapua.

Järjestämme sinulle myös tarpeesi mukaan myös erilaisia laadukkaita tulkkaus- ja käännöspalveluita.

Kansainvälinen suojelu, ihmiskauppa-asiat ja hallinnolliset lupa-asiat keskiössä

Lakitoimisto Asyl Law Männistön erityisosaamisen alaan kuuluvat turvapaikka-asiat (kansainvälinen suojelu ja ihmiskaupan uhrit), oleskelulupa-asiat (työperäiset oleskelulupa-asiat ja perheenyhdistämisasiat), kansalaisuusasiat, lapsen huoltoon ja elatukseen sekä tapaamisoikeuteen liittyvät asiat. Hoidamme niin ikään riita- ja rikosasioita. Lakitoimistossamme työskentelevä lakimies Niina Männistö on erikoistunut edellä mainittujen ulkomaalaisasioiden hoitamiseen jo vuodesta 2009 lähtien. Lisäksi lakimiehellämme on kokemusta riita- ja rikosasioiden hoitamisesta oikeudenkäynneissä jo vuodesta 1995 lähtien.

Kokemuksen tuomaa rautaista ammattitaitoa asiasi hoitamisessa

Lakimies Niina Männistöllä on takanaan usean vuoden kokemus ulkomaalaisasioiden hoitamisesta. Tämä kokemus näkyy lakitoimistomme asiantuntemuksena ja erityisen luottamuksellisen asiakassuhteen rakentamisena. Arvostamme jokaista asiakastamme ja teemme kaikkemme, jotta hoidettavanamme olevat asiat päätyisivät asiakkaan kannalta katsottuna parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Lakitoimisto Asyl Law Männistö Oy hoitaa asianne joutuisasti ja ilman aiheetonta viivytystä – kuitenkin laadusta tinkimättä. Teemme tilanteestasi laajan tilannekartoituksen, jotta kaikki asiasi hoitamisen kannalta merkitykselliset asiat tulisivat varmasti selvitetyksi.

Perus- ja ihmisoikeudet toimintamme keskiössä

Useissa ulkomaalaisasioissa on viime kädessä kyse perustuslaissamme tai kansainvälisissä ihmisoikeussopimuksissa turvattujen perus- ja ihmisoikeuksien täysimääräisestä toteutumisesta. Lakimiehemme pyrkii hyödyntämään asiasi hoitamisessa mahdollisuuksien mukaan viimeisintä ja ajankohtaisinta perus- ja ihmisoikeusmyönteistä argumentaatiota innovatiivisella otteella. Seuraamme aktiivisesti tuoreinta perus- ja ihmisoikeuksiin liittyvän oikeuskäytännön kehitystä.

Lakitoimisto Helsinki – Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, yhteydenottolomakkeen kautta tai tulemalla käymään paikan päälle toimistollemme Helsingin keskustan tuntumaan, Eerikinkatu 48:aan.

Vaikka lakitoimistomme fyysinen sijainti onkin Helsingissä, on lakimiehemme valmis avustamaan sinua oikeudellisissa ongelmissasi ympäri Suomea.

Jos et voi tulla Helsinkiin luoksemme neuvottelemaan, voimme käydä neuvotteluita myös etäneuvotteluina.

Lakitoimisto Helsinki – ota yhteyttä »